Elleure lanceert nieuwe haarverzorging en styling

Als aanvulling op het assortiment haarkleuring, heeft ons merk Elleure een compleet nieuwe lijn haarverzorging en stylingproducten. Dit geeft Elleure de mogelijkheid om klanten een complete kapperservaring te bieden. Het nieuwe assortiment bevat producten waarmee elk haartype verzorgd en gestyled kan worden!

Elleure is hét fashionable kappersmerk van Nederland, met haarkleuring, haarverzorging en stylingproducten voor professionals en particulieren. De producten van Elleure zijn niet alleen goed voor het haar, maar ook voor mens, dier en milieu. De producten zijn 100% vegan, dierproefvrij en hebben formules die de meest hoogwaardige ingrediënten bevatten.

Elleure styling verzorging

We kennen Elleure al van de Teinture lijn, een vegan haarkleuring die het haar niet alleen een geweldige kleur geeft, maar ook intensief verzorgt tijdens het kleurproces. Daarnaast biedt Elleure de Clarifier lijn aan met oplichtende services als blondeerpoeder en hair coloring papers. De nieuwe aanwinst is haarverzorging en styling.

Elleure haarverzorging bestaat uit 5 verschillende lijnen voor verschillende haartypes en behoeftes. Daarnaast zijn de stylingproducten perfect voor het creëren van iedere gewenste look. De meeste producten hebben een UV filter en bevatten een hittebescherming tegen schadelijke warmte van stylingtools. De nieuwe haarverzorging en styling lijnen zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.