Moma Beauty lijft e-fulfilmentbedrijf Gamp Ebiz in

Het in Borculo gevestigde e-commerce bedrijf Moma Beauty heeft e-fulfilmentbedrijf Gamp Ebiz ingelijfd. Gamp Ebiz is gespecialiseerd in fulfilment voor de beauty branche en heeft een divers palet met klanten. Moma Beauty was reeds één van de klanten van Gamp Ebiz en met deze samenvoeging kunnen de bedrijven de kwaliteit van de samenwerking verbeteren, intensiveren en laten groeien.

GampEbizGroenlo

Samenwerking

Gamp Ebiz, gevestigd in Groenlo, heeft circa 75 medewerkers in dienst. Het gros van deze medewerkers werkt op de logistieke afdeling. Daarnaast heeft het bedrijf een afdeling klantenservice, waar 15 medewerkers actief zijn. “Onze samenwerking met Gamp Ebiz is reeds jaren erg goed. Middels deze samenvoeging kunnen we vanuit Moma Beauty nóg beter onze klanten bedienen en met het gehele bedrijf een professionaliseringsslag bewerkstelligen”, aldus Kayo Klein Obbink, CEO van Moma Beauty.

Klein Obbink vervolgt; “Onlangs is een nieuw operationeel manager aangesteld; Coco van Megen. Met haar ruime ervaring in logistiek (o.a. Mainfreight) kan ze een goede nieuwe impuls brengen. Medeoprichter Michel Hoffman zal tevens betrokken blijven bij Gamp Ebiz en projectmatige ondersteuning bieden. Voor de klanten van Gamp Ebiz zal er niks veranderen. Ook zullen de aanspreekpunten in de organisatie gelijk blijven. Met deze overname verwacht Moma Beauty de bedrijfsprocessen bij Gamp Ebiz efficiënter te kunnen inrichten, wat ten goede komt voor alle e-fulfilment klanten. Tevens biedt het ruimte voor toekomstige groei”.

GampEbiz

Over Moma Beauty

Moma Beauty is het moederbedrijf van diverse entiteiten in de haar- en beautybranche. Webshop Kapperskorting.com is hiervan de grootste en tevens marktleider in de professionele haar- en beauty branche. Daarnaast heeft Kapperskorting.com een fysieke winkel en salon, in het centrum van Amersfoort, genaamd het Haibu Experience Center. Ook de webshop voor de Duitse markt, genaamd Haibu.de, en Elleure (professionele haarkleuring) vallen onder de paraplu van Moma Beauty.