Moma Beauty op dé kappersbeurs van Nederland

Op 12 en 13 juni 2022 vond hét kappersevent van Nederland plaats; The Hair X-Perience. Moma Beauty was volop aanwezig met een prachtige stand van Elleure en een kleurrijke stand van Haibu. Het was een evenement vol Look & Learns, demo’s en interessante beauty & hair talks met onder andere Xelly Cabau van Kasbergen, ambassadrice van Haibu. Twee prachtige dagen!

The Hair X-Perience is een jaarlijks terugkerend event speciaal voor professionals uit de kappersbranche. Ieder jaar komen er ruim 3.000 bezoekers naar dit hair event: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Op de beurs was een ruim aanbod aan leveranciers en een programma vol met shows, demo’s, Look & Learns en meer. Ook Haibu was er te vinden met een stand waarbij bezoekers kennis konden maken met het assortiment en meer informatie kregen over de producten en unieke PRO-voordelen! Ook was de ambassadrice van Haibu, Xelly Cabau van Kasbergen, aanwezig. Zij was er om antwoord te geven op alle hair & beauty vragen van bezoekers.

Elleure stond dit jaar voor de eerste keer op The Hair X-Perience met een geheel nieuwe stand. Bezoekers konden de volledige Elleure feeling ervaren door kennis te maken met huidige productlijnen, maar ook met het volledig nieuwe haarverzorging en styling assortiment! Bezoekers kregen de mogelijkheid om de producten te testen en meer informatie te krijgen van onze Elleure professionals.