Nieuwe CFO voor Moma Beauty

Vanaf voorjaar 2021 is Luke te Woerd in dienst gekomen als nieuwe Chief Financial Officer (CFO) bij Moma Beauty. Luke te Woerd heeft na zijn master Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, met een specialisatie in Financial Management, gewerkt bij diverse bedrijven. Vanaf 2012 bij ROS Managementregie als organisatieadviseur in uiteenlopende rollen en later bij consultancybedrijf EY. De afgelopen 3 jaar heeft hij als business/investmentmanager gewerkt voor investeringsmaatschappij BLK Invest.

Foto: Luke te Woerd (links) en Kayo Klein Obbink (rechts)

Organisatorische rust en ruimte om ondernemend te groeien

Kayo Klein Obbink (CEO Moma Beauty); “Moma Beauty heeft de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Luke is een goede aanwinst voor Moma Beauty. Niet alleen als toegewijde CFO, maar ook als volwaardig sparringpartner op overige strategische vlakken. Met zijn komst kan Moma Beauty haar groei, met een financieel gezond draagvlak, nóg beter waarborgen en wordt er meer kennis en ervaring in-house gehaald. Luke past als balancerende controller goed bij de dynamische organisatie die Moma Beauty typeert. Dat biedt organisatorische rust en tegelijkertijd de ruimte om ondernemend te groeien.” Luke te Woerd zal samen met Kayo Klein Obbink de tweekoppige directie vormen.

Luke te Woerd spreekt met enthousiasme en passie over zijn nieuwe functie; “Na jaren als consultant/investmentmanager werkzaam te zijn geweest, kan ik met mijn (financiële) achtergrond, ervaring en kennis een verdere bijdrage leveren aan Moma Beauty. Voor mij persoonlijk gaat veel projectwerk nu plaatsmaken voor focus op één organisatie, zodat samen gebouwd kan worden aan een steviger fundament en verdere professionalisering van de organisatie. Moma Beauty is een jonge en ambitieuze organisatie met veel groeikansen, waarbij inzicht en snelheid van belang zijn. Zaken die ik vanuit mijn rol extra kan toevoegen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Kayo en natuurlijk de overige collega’s.”

Over Moma Beauty

Moma Beauty is een groothandel op het gebied van hair- & beauty producten. Professionals en hair- & beauty lovers worden via diverse webshops bediend in Nederland, België en diverse Europese landen. Met ruim 180 merken en meer dan 15.000 unieke producten is de webshop Kapperskorting.com marktleider in Nederland. Daarnaast heeft Moma Beauty een eigen salon / store in het centrum van Amersfoort; het Haibu Experience Center.