Exploitatie

Het Haibu Experience Center is een prachtige salon; met store en trainingsruimte ineen. Ontdek het Haibu Experience Center aan de Sint Jorisstraat 1 in Amersfoort of op www.haibu.nl

Kapperskorting.com is een online groothandel in haar- en beautyproducten. Alles ruim op voorraad en ze streeft ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Haarverzorging, styling, permanenten, of het kleuren van haar, shop het op Kapperskorting.com!

 

Kaviaarvoorjehaar.nl is een shop welke luxe haar- en beautyproducten verkoopt. Veel producten van diverse merken. Ook biedt Kaviaarvoorjehaar.nl een breed scala aan fohns, stijltangen en (krul)borstels.

 

Haibu.de is een Duitse online shop voor professionele kappersbenodigdheden.

Alle producten zijn voorradig en Haibu.de streeft ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden aan de klanten. Haarverzorging, styling, permanent of kleuren, bij Haibu.de zijn alle passende producten te bestellen.

 

Meer informatie?

 

Wilt je graag meer informatie of ben je geïnteresseerd in de verkoop van je product op (één van) onze webshops, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.