Commerciele platformspecialist - Afgestudeerd bedrijfskunde

Functie: Commerciële platformspecialist  

Opleidingsniveau: HBO / WO

Locatie: Borculo (t/m mei: Deventer)

Dagen per week: 36-40 uur 

 

Bedrijfsprofiel

Moma Beauty BV is een groothandel op het gebied van hair- & beauty producten. Wij bedienen kappers en consumenten via diverse webshops en via ons Haibu Experience Center. Met ruim 150 merken en meer dan 15.000 producten in het assortiment mogen wij ons met de webshop Kapperskorting.com marktleider in Nederland noemen.

 

Jaarlijks maken wij een sterke nationale en internationale groei door. Samen met jou willen we groeien naar een nog grotere organisatie waarbij we werken aan een verdere internationale uitrol en verbreding/verdieping van ons assortiment en de service naar onze klanten hoog houden. Vanuit de locatie in Deventer (vanaf juni: Borculo) wordt met een gemotiveerd en gedreven team gewerkt om continue van toegevoegde waarde te zijn voor klanten en leveranciers. Moma Beauty is ambitieus, groeiend, collegiaal en geeft ruimte voor eigen initiatief.

 

Functieomschrijving 
Als onderdeel van het marketingteam ben jij de handige en commerciële platformspecialist. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben. Wat we wel verwachten is enig technisch / e-commerce gevoel, een analytisch & rekenkundig brein en een hoge dosis gedrevenheid.

 

Moma Beauty biedt haar producten aan op platformen zoals Bol.com en Amazon. Dit ga jij managen en optimaliseren in de breedste zin van het woord. Zo ga je de huidige activiteiten verder commercieel uitbouwen en het proces verbeteren.

 

Hierbij schakel je snel (samen met je collega’s) en maak je slimme, goed doordachte, beslissingen, vanuit je bedrijfskundige achtergrond. Rekenwerk is je tweede natuur, want dit geeft je de onderbouwing voor de juiste keuzes. Daarnaast kun je snel kansen zien en adequaat schakelen, want in deze 24/7 wereld moet je altijd “on-top-of-game” zijn. Gedrevenheid is zodoende een sleutelwoord.

 

Je krijgt een goede opleiding, zodat platformen (bijna) geen geheimen meer voor je hebben. Na verloop van tijd zal je steeds meer zelfstandig verantwoordelijk worden voor de platformen. Je bent onderdeel van de marketing afdeling, maar werkt nauw samen met de inkoop afdeling. De voorraad- en productkennis van het inkoopteam heb je nodig om het assortiment op de platformen zo goed mogelijk weg te zetten. De analytische en commerciële kennis van het marketingteam gebruik je om de platformen zo optimaal mogelijk in te zetten.

 

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding Bedrijfskunde
 • Statistisch en analytisch sterk onderlegd
 • Pro-actief met gevoel voor e-commerce
 • Initiatiefrijk en ondernemend
 • Bovengemiddelde kennis van Excel
 • Woonachtig in de omgeving van Deventer / Achterhoek

 

Wat bieden wij je?

 • Een werkplek in Borculo (t/m mei: Deventer) binnen een groeiende organisatie
 • Een dienstverband van 36-40 uur per week
 • Uitzicht op doorgroeimogelijkheden en een vast contract
 • Goede marktconform salariëring
 • Laptop van de zaak

 

Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatie en C.V. naar info@momabeauty.nl t.a.v. Kayo Klein Obbink.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.